Bloggarkiv

onsdag 24 augusti 2011

Bleach: Jigokuhen

Den fjärde och senaste bleach filmen vars handling har med Hell område som ej har förklaras så mycket i bleach.
man kunde förväntas sig ej så mycket med tanke på att denna film gjorde på ett likadant sätt som dem andra 3 filmerna, men trots det så har det sin lilla charm och action som ej ska underskatta. men den kunde har varit så mycket bättre.

Handling
Att rädda dem som Ichigo bryr sig om mest från Hell, med hjälp av sitt gäng och ta reda på vem den verkliga fiende är. enkelt och simpelt, kunde ha blivit mer action med drama om man visste hur man kunde använda karaktärerna på rätt sätt i denna film.


Art
Snyggt och omgjord still i början av filmen, mest för att hylla en av dem största fighterna i seriens historia.
Samma still i filmens gång och med nytt sätt att tråka ut tittare med samma sak, kunde vara mer oförvånad om dem hade mer drama än action, Hell var snyggt med bakgrund men det liknar mer som town battle arc.


Musik.
Att ha nytt tempo musik och nytt action musik gjorde denna film ej så dåligt som serien, fast man kunde ha haft lite mer variationer på tempo och mer action musik ju, inte så illa men kunde ha varit bättre.



Sammanfattning
En vanlig film som man kan se en gång och sedan aldrig mer, har sin charm men det borde ha varit mer för att vara en äkta film, än så länge i min mening så har bleach ej fått sin äkta film än, denna var dock den enda av dem 4 som har varit närmaste att lyckas dock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar