Bloggarkiv

söndag 7 augusti 2011

Clannad


Clannad. en av dem största anime-simsgame succé som finns.
det är väldigt få anime som har åstadkommit med det som clannad har gjort.
Gjort fört som en datingsims-spel av Keys produktion och sedan gjort till tv-anime och movie samt 3 oilka manga.

Handling
Med dess starka moraliska budskap och vänskap som den visar under handlingsgång är både fängslande och hjärtkramade, med många saker som den tar upp, om livet alla mörka och ljusa sidor. Det är som att se om man verkligen vill uppleva det för det som händer eller det som kommer att hända och om man är redo för det som medföljer i det livet man väljer. kärlek är ingen ljes plats utan det är det plats man skapar tillsammans med sin sanna kärlek och lycka.Och att den oxå har många unika komedi som gör det en helt underbart serie man kan följa.


Art 
Denna märkes direkt att man har jobbat enorm mycket att det ska vara i samma liga som spelet och till och med bättre än det.
Att dess underbara art och miljö är lika stor charm som allt annat i anime samt i filmen.

Karaktärer
Alla har en viktigt inverkan och lämmar en lika ljuv känsla av samverkan i seriens handling som väldigt få anime gör. vill ej spoila hur bra och härliga alla karaktär är och finns med i denna mästerverk.

Musik
Oförglömligt musik som är lika ljuvligt, svårt att komma på mer att säga än detta.



Säsong 2 intro


Slutsats
När ja först såg denna serie så trodde ja aldrig att man kunde gråta så mycket som ja gjorde av denna serie samt att ja njut varje sek som fanns, den hade varit en oväntat anime vars oförvånad kärlek som kan mätas med äkta kärlek. om man kunde jämföra vad sann kärlek är så är nog denna serie den enda som kan vara nära nog. season 1 är början medan season 2 är slutet vilket var en av dem bästa ideer som dem har gjort. samt med 2 st ova som visar alternativa slut är lika bra. hoppas ni uppskattar och älskar denna serie lika mycket som ja gör ;)  betyg: 11/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar