Bloggarkiv

söndag 7 augusti 2011

Break Blade, ブレイクブレイド



Break Blade. en av dem stora 2000-talets mecha manga som har blivit till en 6-delars film,
med dess starka moraliska handling.
anime är väldigt nära mangan och har dess unika scener där man har kunnat förbättrat både fighterna och miljö art bättre.


Handling
krigsdrama om ett värld där kol och ånga ej finns, liknar fma världen men ändå har sina egna guldhörn som gör den värd att både läsa och se.   den utsatte och utfryste Arrow, Rygart får chansen att göra det som ingen annan kan, men priset kan vara högre och tyngre än vad det verkar. en krig som påverkar serien på alla sätt, en krigsdrama man ej får missa.

Art
med dess art som överträffar FMA och ändå passar in. finns vissa likheter mellan denna serie och brotherhood men det kan vara att det är nästan samma staff som har gjort detta.Med andra ord detta är ej dåligt gjord.

Karaktärer
cliche char som har ej så mycket impact och börja skrika att dem är från FMA. finns 2 char som man verkligen fastnade för och älskar än Girge
hans debut och inerkan i anime räddade den från att bli en FMA ripoff.
det och att alla char började utvecklas till det som man ville ha från början.


Musik
bra bgm med ännu bättre intro och passande endings, bara synd att man ej gjorde mer utav det
 

SlutsatsMed krigsdrama och allt action som följs upp med underhållande musik, samt dem karaktärer som sakta men säkert utvecklas fram med handlings gång. en starkt och bra film serie, mangan är i samma liga men har mer seriös aura i sig, bara synd att man gjorde 6 filmer och ej 7st. då skulle nog den har blivit mer värd än FMA. betyg: 7/10
den bästa av dem 6 filmerna som ja tyckte var bäst är 5an. se den och förstå  xP


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar