Bloggarkiv

måndag 12 september 2011

School Rumble

School Rumble
en av dem första high school anime som ja har kollat och läst igenom helt och hållet när ja bli intresserat av anime och manga.

Handling.
En skola med elever vars liv påverkar varandras mer än dem anar på ett eller annat sätt.
En plats där många känslor blir besvarade eller missleda av ett eller annat skäl.
En önskan att få den man vill ha och bli den man efterlängtan så mycket att bli.

it a life full of rumble, its school rumble.


Karaktärer
Harima,Tenma, Eri,hanai och yakumo osv har alla en unik historia om hur dem lever igenom sitt galna liv och visar hur det påverkar tillsammans, missförstå något kan göra enormt mycket skada än vad man anar.


Musik
härligt komedi musik med underbart text och stämning, att man har tänkt igenom vilka sorters musik i varje seriös scen ska ha är bra gjort, kärlek stunder är makalösa.


Sammanfattning
denna serie kommer få dig att skratta på ett eller annat sätt, både anime och manga är lika bra, enda som är dåligt är att anime ej tog med sista arc med utan gjorde 2 ova istället för 26 epi som det skulle vara. därför är anime så lågt värderat pga av den dåliga ending. men mangan har gjort en mycket bra försökt att få ett bra slut med alla galna historier. ja blev inte helt nöjd men kan ej tänka mig att han kunde ha gjort bättre än så.  en bra story som verkligen visar ett rumble liv i skolan, om bara verkligheten vore detsamma.
betyg i manga: 9 /10
betyg i anime 7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar