Bloggarkiv

onsdag 5 oktober 2011

Afro Samurai





Afro Samurai
5 epi + movie
genre:  Drama,Action,




Handling
Av alla utmaningar som finns så är det enbart den främste som kan härska och den ende som har rätten att utmana den främste är den som kommer efter. Nr1 headband can only be taken by Nr 2.
En grym öde spel som får en ung man liv till en kamp om ära och hämnd.blood rinner som det regnar i denna serie och man har allt från drama till action fight.

Art 
Har en av dem grymmaste goro scener ja har sett på länge inom action, fight scenerna är helt epik underbara, man blir helt uppslukad av drama och action av denna serie. är en blandning av samurai Jack och boondocks vilket fungera helt utmärk.  

Musik.
Bra tempo och stämningsmusik hela vägen, man märker ej att man har verkligen gjort att musiken smälter ihop med grafiken. underbart gjort.

Karaktärerna
Afro, den hämndlystne samuraj som gör allt för att få sin hämnd, älskar hans coolness och still och att man visar hur komplex han verkligen är, kuma, afro värsta rival, en monster som har sin förflutna med afro och en hat som är mer brinnande än helvetet.



Sammanfattning
Denna anime är så underskattat att ja skäms över dem som tror att den är dåligt, denna verk är en gömd skatt som har gjort med ett unik sätt, första gången då engelsk dubb är som bäst i en anime ( vissa fall så är eng dub hemsk och låter som värsta B-filmen tex fma, fmp och girls bravo osv ). men att ha bra manus och vara noga med vilka röster man har med i denna anime,, det märks att dem har tänkt igenom allt, och det är det som man vill ha, en ordenligt anime som man är seriös med från början till slutet.
betyg: 10/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar