Bloggarkiv

fredag 23 september 2011

He Dedicated to Roses

manhua av Hwang, Mi Ri ( är en av dem största författare som finns)

En av dem första manhua som ja läst och tycker än om väldigt mycket om, har en perfekt blandning av drama, komedi, romance, och spänning.

Handling
"Om du var en flicka, skulle vi aldrig ha träffat" "Liksom ... för att vara ärlig med dig-Jag är en tjej-" Normalt när hon är en flicka, men förklädd till en kille, hon har en bra kropp, är häftigt att bekämpa och har ett vackert ansikte. Trots att man tro att Ida är en kille, faller Kang Naru kär i henne. Nu tror alla att Naru är bög, vill Ida att berätta sanningen. "Vad ska jag göra? Om de vet att jag är en flicka.

Väldigt specifik handling men har sina starka sidor, från början till slut är den perfekt som berättelse att underhålla en, 


Art
Påminner mycket om dem tidiga sailor moon manga men har sin glans, gilla hur dem visar komedi och drama så bra med denna art stil.

Sammanfattning
Finns ej mycket att klaga på om man ska vara en som vill läsa något nytt och ovanligt för att underhålla sig medan man väntar på en anime epi, och det finns mycket som denna kan erbjuda som andra manga misslyckas rejält på. bra början och bra slut med färgglada karaktärer och eventer som är minnesvärda. 10/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar