Bloggarkiv

söndag 11 december 2011

Princess Lover

Genre: Comedy, Ecchi, Harem, School
Anime: 12 epi + 6 special epi, 2 H-ova och 1 spin-off epi ova
manga: 1 vol, 2 vol ( annan version)

OBS denna serie är baserat på ett Rollspel.


Handling
Arima Teppei förlorat sina föräldrar i en trafikolycka. Hans farfar Isshin adopterade honom med våld och beordrade honom att lyckas huvudet av Arima Group Corporation. Shuuhou Gakuen, en high school endast för rika studenter börjar Teppei nya liv som kändis.

Karaktärer 
Teppei är en mycket generös kille och otänkbart kille i anime när det gäller omtanke och hänsyn till andras känslor, lite kul hur hans vanliga syn på livet påverkar dem omkring honom. En kille med ädelt hjärta och är både söt och roligt när det gäller komedi och drama, Dem 4 huvudtjejerna är helt otroliga, alla har sin stryka och sin unika charm, synd att anime ej visar alla 4 olika slut istället för ett gemensamt en som man gjorde, hade varit bättre och man hade fått sett mer personlighets utveckling i tjejerna.I H-ova så visar man Sylvia slutet och hur den kan utspelar sig, oväntat men unik med en viss mogen romans med drama och kärlek.



Art
Denna serie är en av dem snyggaste grafik på länge, ej lika avancerad som Clannad men har en viss charm samt att det ger dem olika karaktärerna liv och mer känsla i både drama och komedi. hade ej dock förväntat mig att man hade tagit nivå så högt. Bra upplösning samt underbart gjort. Mangan är roligt och sött gjort, ger en härlig upplevelse samt skön underhållning.



Musik
Bra introduktionsmusik som är både roligt och härligt tempo, avslutningsmusiken kunde ha varit bättre dock, har ej samma charm som intro. 





Sammanfattning
Mycket simpelt handling med mycket avancerad tjejer vars personlighet och charm skinnar igenom med glans och känsla, dock så är serie så obalanserad med fan-service och handling att man tappar fokus, detta kunde har haft så mycket bättre innehåll om man hade haft en bättre känsla för sammanhållning, vet att det finns väldigt få bra anime som denna som har en stor potentiella men misslyckas pga dess sammanhållning, Sekirei, Love Hina är dem få som lyckad för att man har en bra kontroll, balans är viktigt när det gäller upplösningen av handlingen av en anime, enligt min menning.

Betyg anime: 6/10
Betyg manga: 7/10
betyg H-ova: 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar