Bloggarkiv

fredag 10 februari 2017

Gachagacha






Type: Manga
Volumes: 16
Chapters: 97
Status: Finished
Published: Aug 7, 2002 to Oct 20, 2007
Genres: Comedy, Ecchi, Romance, Shogunen, Gender Bender
Authors: Tamakoshi, Hiroyuki (Story & Art)
Serialization: Shogunen Magazine (Weekly)

Handling

På senare tid Kouhei kan inte få sin vän Kurara ur hans sinne. Även om han har känt henne sedan grundskolan, ända sedan hon kom plötsligt, tillbaka från sommarlovet, har han krossa henne ... svårt. Men något är annorlunda Kurara-hon agerar mycket märkligt. Ibland verkar hon hälsosam, ren och oskyldig, och vid andra tillfällen hon är extremt framåt och ogenerat. Kouhei lär snart att Kurara har flera personligheter-och bestämmer sig för att hjälpa henne att hålla hennes hemlighet från sina klasskamrater. Men Kouhei befinner sig kämpar mellan hjälpa Kurara som en vän och försöker vinna hennes hjärta ... som är en utmaning.

Åsikter

När man har tänkt igenom vad alla 16 vol har att erbjuda så märker man att skaparen är en erfaren skrivare om kärleksdrama och tvister då han kommer med unika scenario och intressanta dilemma som ej ofta tas upp i manga nuförtiden. är serien värt att ha, om man gillar att läsa igenom och ha en efter tänkare så duger den rätt så fin.
Vore bättre om serien blev till en anime då den har en intressant handling med välskrivna karaktärer vars motiv och handling är mer välskrivna än vissa romans manga har att erbjuda i dagens läge

7 av 10
Înget man ska jubla för men inte heller nåt man ska underskatta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar