Bloggarkiv

tisdag 14 februari 2017

Kimikiss Pure Rouge ( valentine special anime review )

Story

Kouichi Sanada and Kazuki Aihara's childhood friend Mao Mizusawa has returned after living in France for a couple of years. Kouichi is surprised to learn that, since her parents are remaining overseas for the time being, his mother has agreed to let Mao stay with them. The three friends help each other deal with the ups and downs of high school romance.

Kouichi Sanada och Kazuki Aihara barndomsvän Mao Mizusawa har återvänt efter att ha bott i Frankrike för ett par år.
Kouichi är förvånad över att, eftersom hennes föräldrar är kvar utomlands för tillfället, har hans mamma gått med på att låta Mao stanna med dem.
De tre vänner hjälper varandra deal med upp-och nedgångar i gymnasiet romantik.

Musik är toppklass och kan få en att gråta om och om igen

Åsikter samt upplevelse

Denna serie är rätt så speciell då den väljer en dramatisk lösning på det som många harem manga/ anime gör fel, en kille med för många tjejer på sig. nackdelar gör så man tappar fokus på karaktärerna och bygger bara upp fanservice med ecchia cliche scener. tack gode gud att denna serie ha valt att ha 2 huvudkillar som är olika men ändå har en koppling med varandra, de är vänner men inblandar sig ej med sina kärleksdrama. Mycket av episoder är till för att bygga upp karaktärerna och sakta få de i i kärleksdrama enorma våg, samt hur de löser det och finner sanna kärlek samt kunna acceptera det kärlek man ha haft. Kärlek är ej om att ha det perfekta stunden utan att försöka uppnå den, även om man ej lyckas så ska man minnas att livet gå vidare och att man ska alltid kunna le åt minne man har i sin hjärta.

En av de bästa slice of life / romamce/ drama anime som finns där anime är så mycket bättre än manga med sina välgjorda scener och musiken som gör upplevelse ännu starkare. Den må vara segt men så är livet i min mening.

9 av 10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar