Bloggarkiv

måndag 17 oktober 2011

Kampfer






En av dem roligaste, knäppaste och härligaste komedi action som finns.
genre: Komedi,action,romance,super krafter och ecchi med yuri.
epi: 14
manga: 10 vol
Novell: 10 vol

Handling
Natsuru Senou är en helt vanlig gymnasiet Elev. Det vill säga, tills han plötsligt förvandlas till en flicka krigare med förmågan att kasta eldklot: en Kämpfer. Detta får tas till dess naturliga slutsats som ett uppstoppat djur (Harakiri Tiger) säger till honom att han måste bekämpa andra liknande super-drivna tjejer, precis så. Släng i några psykotiska lesbiska, olyckligt missförstånd och några intensiva scener slåss. Komiska kärleks kriget följer!.

Musik 
bra tempo musik som hänger med varje scen, både intro och endings musik är mycket passande text med handling om serien och det ger en härligare känsla av belåtenhet. Bra röster och bra musik.





special epi intro (epi 13-14)




Art
Tecknarstilen är bra och anime är i samma liga, dock så tar dem fram mer känslan i mangan medan i anime gör dem det mer komedi och mer dramaspänning, hade velat se mer av action men den härliga drama mellan karaktärerna duger lika bra, mangan har mer action medan anime är fan-service med bra handling.


Karaktärer
Natsuru är en av dem harem killar som ej utvecklas mycket i såna här serie, varken i hjärta eller personlighet.Dock så påverkar han ändå mycket på dem 3 huvudtjejerna i denna serie, i mangan så utvecklas han och det är ja glad för, men i anime så är det samma sak med honom hela tiden. Men man glömmer det när man ser hur Kondou Mikoto ( barndoms vän), Mishima Akane ( klasskamrat) och Sangou Shizuku (skolpresident) kämpar för honom. Design är mycket bra igenom tänkt och deras förmågor passar in utmärkt med deras personlighet.


Sammanfattning
När ja såg först denna anime så njöt ja mycket av handlingen mer än fan-servicen, och sedan när ja ville veta vad som hände härnäst så kollade ja upp Novellen och insåg att dem lyckas fånga handlingens glöd i anime medan i mangan så är den mer intensiv. ja skrattade, skrik och njöt igenom anime med tillfreds sinne. Och det finns en scen i anime som var det avgörande om den var värt att ha till min samling, och det kommer ni märka om ni ser igenom det. enda ja kan klaga är att anime ej är lika lång som mangan och Novellen.

Betyg:anime: 8/10
Betyg manga: 9/10
Betyg Novell: 10/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar