Bloggarkiv

onsdag 26 oktober 2011

Pretty Face

av Kano Yasuhiro
Genre: shounen, romance,comedy,ecchi


Handling
 På grund av en fruktansvärd bussolycka, Randoh (huvudpersonen) vaknar upp en dag för att upptäcka att han har ansiktet på en attraktiv tjej tack vare en ganska perversa plastikkirurg. Men inte bara någon flickas ansikte - det är samma tjej som han är kär. För att göra saken ännu värre, springer han in i flickan och hon tycker det är hennes förlorade tvillingsyster. När Randoh flyttar in hos henne (ganska villigt) är han slits mellan att hjälpa till här tjejen genom att låtsas vara hennes syster, och vill hans gamla ansikte tillbaka.

Karaktärer
Randoh, ovanligt unik kille i min meningen, följer den rätta vägen trots det är den svåraste. tjejerna i denna serie är detsamma som alla andra i vanliga likande serier. Besviken att denna serie ej var lång nog för att ge tid för tjejerna att utvecklas mer i personlighet och få mer känsla i serie.  


Art 
Kano Yasuhiro unika stil är mycket bra när det gäller att framhäva roliga stunder och få in den rätta drama känsla när det behövs, dock så är ja själv förvånad att ja har ej hittat något likande art hos någon annan manga, älskar hur känslorna framhävas, både sött och känslosamt.

Sammanfattning
Denna manga är bland dem första som ja köpte in direkt pga dess härliga handling med komedi och kärleksdrama, dock känns det att 6vol är ej tillräckligt utan har kunnat fortsätta ännu mer, men slutet som gjordes pga "deadline" kan ej göra något åt utan är nåt som många manga måste stå ut med. Dock så är det hur man lyckas göra en bra slut trots en "deadline" som visas hur mycket en manga är värt. Randoh kommer alltid vara en av dem skönaste shouen-karatkär som ja har en gillat. bättre kille hittar man ej i manga världen.
betyg: 8/10

Ps
om detta manga skulle bli till anime så skulle det vara en av dem skönaste serie någonsin, finns många roliga saker och seriösa saker man tar upp i denna handling, kärlek och vänskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar