Bloggarkiv

onsdag 26 oktober 2011

Mx0


av Kano Yasuhiro
Genre: magic,comedy,romance,action

Handling
Under en tillbakablick, frågar en intervjuare Kuzumi Taiga, en blivande student för Seinagi Private High School, om vad han skulle göra om han kunde använda magi, under sin entré intervju. Han svarar: "ta över världen", med ett utbrott av skratt, från en attraktiv tjej, efter hans svar. Efter inträdesprov avvisar skolan sin ansökan, även om han minns nästan ingenting efter denna händelse, han minns flickan, och anser att orsaken till hans skola väljer att avslå hans ansökan på grund av henne.
Vandra runt utanför skolan nästa dag, försöker Kuzumi att komma in, men en osynlig barriär blockerar honom. En lärare, Mr Hiiragi, förvirrar Kuzumi för en student på skolan skolka klassen och drar Kuzumi in i skolan genom barriären.
Seinagi Private High School är faktiskt en magisk skola, Kuzumi är en tonåring med ingen magisk skicklighet. Mr Hiiragi har precis misstag dragit Kuzumi igenom barriären till Seinagi Private High School, en magisk skola.

Ungefär som Harry Potter fast med mer komedi och mer actiondrama.

Art
skönt att se att Kano Yasuhiro har kunnat utvecklas stilen ännu mer och förfinat denna serie om man jämför den med Pretty Face, älskar hur hon har kunnat framhäva drama och action ännu mer, och komedi är på sin topp som alltid. finns nästan inget att klaga förutom att serien är för kort.


Karaktärer
Kuzumi, Taiga är precis som Randoh dock så är han mer smartare och mer roligare med sina moraler om vad som är rätt och fel.Hiiragi, Aika är en Orihime (Bleach) i denna serie fast mindre bröst och ännu mer naiv, dock så gilla ja hur hon utvecklas i serien. Lucy är en av dem skönaste mini-tjej som ja tycker synd om pga den sena introduktionen i serien, hade varit bättre om hon kom innan eller att serien var längre. skurkarna i denna serie är obegripligt, mer än så kan ja ej säga.

Sammanfattning 
Precis som Pretty Face eller till och med bättre än, så har denna serie visat att det går att förbättrar tekniken att framhäva komedi med drama och känsla, handling är intressant nog att vara en av dem mest efterlängtande serie som man vill ha som anime, och ändå känns slutet ej tillräckligt och det är ännu en gång tack vare "deadline". men det märks att författare har blivit bättre på att göra slut bra och ja tror säkert att hon kommer bli en av dem största författare som finns, har stora förväntningar.
Betyg: 9/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar