Bloggarkiv

onsdag 9 november 2011

Beast Master


Genre: Romance, Comedy

Handling
Yuiko Kubozuka är en high school-tjej som älskar djur. Tyvärr, djur hatar henne och fly från hennes när det är möjligt. Så när en ny klasskamrat, Leo Aoi, visar sig vara en läskig kille som liknar ett vilt djur än något mänskligt, hon är nyfiken. Inte bara för att Leo har en samhörighet med djur som hon avundas, men också för att han inte är det vilda djur som han verkar vara. Han verkar dölja en mycket söt disposition bakom hans skrämmande drag. Men även en söt katt unge har klor som kan skada någon.




Art

Motomi, Kyousuke, har en unik stil som har mottagit med öppna armar för hennes unika Shoujo/slapcomedy stil.Den har ett mycket stark ansiktefokus när det gäller starka känslor och har en balans mellan drama och skratt vilket är underbart när man läser igenom en av hennes verk, Beast Master är ett fint exempel på detta.


Karaktärer

Yuiko är den vanlige "nyfiken" snälla tjej som är både modigt så som hon är snäll. Leo är söt och naiv som en 5-åring, dock så är det väldigt underhållande att se hur dem båda påverkas varandra och gör en stor skillnad i deras liv tillsammans.


Sammanfattning

Bra och underhållande manga som har för bra handling för att vara så kort, den har mycket kvar att ge men ja är ändå nöjd hur man gjorde iallafall. Den må vara kort, men den fina avslutning och dem 2 extra side story är bra nog för att denna serie ska ha en plats i min samling, skulle ej vara emot om man kunde göra en anime av detta. har en intressant moral. Döm ej person efter utsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar