Bloggarkiv

söndag 13 november 2011

Wanted


Genre: Romance, Comedy, Drama


Handling

Armelia är en föräldralös flicka som sjunger för arbete. En dag mötte hon en pojke, Luce, och förälskade sig i honom. Tyvärr var Luce kidnappades av den beryktade piraten, Scar. Armelia svor för sig själv att hon en dag skulle rädda Luce. Men sanningen är inte vad hon trodde att det var ...

* Inkluderar en Side Story heter Haru wa Sakura:

Shou vill bli läkare, men kvinnliga läkare är förbjudet. Takao är brottsligt, vars dåliga rykte är känt av många. På något sätt dessa två människor korsar vägar och en anslutning görs. Var det bara en chans möte eller kommer något mer komma ut av det?

Karaktärer
Nya personligheter, med nya söta killar, dock så har dem samma band med varandra som VK. känns som en annan version av Vampire Knight fast i Pirate of Carribain style. men denna handling har en blond "tsundere" Captain  Jack Sparrow 

Art 
För att vara en One-shot manga från skaparen av Vampire Knight, Hino, Matsuri. så är det skönt att se att hon gjorde helt nytt sätt med karaktärerna och miljön, dock så var det mycket lik VK, och det känns som att hon ej har utvecklas så mycket från det än.



Sammanfattning
Själva mangan i sig är bra men dem båda handlingarna är för bra för att vara så korta. man borde ha gett dem en chans att få utvecklas mer i handlingen, men det är ändå det enda felet den har. Spänning, drama och komedi, har det mesta som en bra manga ska ha och den är snabb att läsa igenom, den perfekta ögongodis vid en rastlös söndagskväll.
Betyg: 7/10 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar